banneri

ASTANGA – ALKEISKURSSI

Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Kurssilla harjoitellaan oikeaa hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä alkeet -tason asentoharjoitus. Kurssin jälkeen voit osallistua alkeistason viikkotunneille.

ASTANGA – ALKEET

Alkeet tunti on alkeiskurssin käyneille. Tunnilla tehdään ohjatusti aurinkotervehdykset ja käydään läpi mm. astangajoogan perustekniikoita ja harjoitellaan ohjatusti perusasentoja, jotka avaavat ja vahvistavat kehoa.

ASTANGA – JATKO

Jatko tunti on hieman pidempi kuin alkeet-harjoitus. Tunneilla tehdään aurinkotervehdysten ja seisomasarjan lisäksi ensimmäiset istuma-asanat ja lyhyet loppuliikkeet. Tunti on tarkoitettu niille, jotka osaavat jo alkeet.

FLOW JOOGA

Flow jooga on tasapainoa, liikkuvuutta, kestävyyttä ja voimaa lisäävä joogatunti, jossa keskitytään hengityksen ja liikkeen sulavaan yhdistämiseen. Flow sopii erinomaisesti ihan kaikille, aiempaa joogaharjoittelua tarvita.

HATHA – LEMPEÄ

Lempeä hathajooga on ohjattu tunti, joka sisältää kehoa vahvistavia, hoitavia ja venyttäviä liikkeitä. Tunti soveltuu kaikille niin joogapolun alussa oleville, ikääntyneilla kuin pidempäänkin jooganneille. Liikkeet tehdään pehmeästi oman hengityksen rytmiä kuunnellen.

HANNE SYDÄNMAAN ASTANGAJOOGAKURSSI 6. – 7.1.2018

RAUMA
Rauman astangajooga
Kauppakatu 8, 2 krs
Rauma

Lauantai
Mysore klo 13.00 – 15.00
Handstand klo 15.15 – 17.15
Alkeet klo 17.30 – 19.30

Sunnuntai
Mysore klo 8.00 – 10.00
Alkeet klo 10.15 – 12.15

2 päivää 50 €
1 päivä 30 €
Alkeiskurssi 75 €
Alkeiskurssi ja Walimon kevään viikkotunnit 175 €

 

MYSORE -kurssi
Mysore-kurssilla harjoitellaan astangan asanaharjoitusta oman hengityksen tahdissa ja pyritään ohjaamaan oppilasta itsenäiseen joogaharjoitteluun ohjaajan yksilöllisesti avustaessa. Oppilaan yhteys omaan kehoon ja harjoitukseen syventyy ja ohjaaja avustaa sanallisesti tai kosketuksella niin, että asennot linjautuvat oikein ja ovat turvallisia. Jo alkeiskurssin käyneet voivat tulla Mysore-kurssille ja olisi hyvä muistaa harjoituksen suurinpiirtein ulkoa. Mysore-tyylissä astangan asanasarjaa edetään aina henkilökohtaiseen tahtiin. Tämä on perinteinen tapa harjoitella astangaa.

HANDSTAND & CORE -kurssi
Handstand & core -kurssi sopii jokaiselle kehonpainoharjoittelusta ja kehonhallinnasta kiinnostuneille! Olitpa esim. jääkiekkoilija, joogaajaa, crossfittaaja tai sohvaperuna, niin olet tervetullut handstand-kurssille.

ALKEET -kurssi
Kurssilla harjoitellaan oikea hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä alkeet -tason asentoharjoitus. Tunnilla tehdään ohjatusti aurinkotervehdykset ja käydään läpi mm. astangajoogan perustekniikoita ja harjoitellaan ohjatusti perusasentoja, jotka avaavat ja vahvistavat kehoa. Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa astangajoogaa Hyvinvoinnin Walimolla maanantaisin klo 17.

Kurssimainos

Kevätkausi 2018

Yhdistyksellä ei ole ohjattuja tunteja kevätkaudella 2018.

Huomio!

Työyhteisöille, yhdistyksille ja muille pienryhmille suunnittelemme omien toiveiden ja tason mukaiset joogatunnit lempeästä Hathasta voimakkaaseen Astangaan. Kysy sopimushintaa, muistathan, että maksuvälineinä käyvät Tyky- ja Smartum-liikuntasetelit, yrityksille myös yhteislaskutus.