banneri

ASTANGA – ALKEISKURSSI

Astangajooga aloitetaan alkeiskurssilla. Kurssilla harjoitellaan oikeaa hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä alkeet -tason asentoharjoitus. Kurssin jälkeen voit osallistua alkeistason viikkotunneille.

ASTANGA – ALKEET

Alkeet tunti on alkeiskurssin käyneille. Tunnilla tehdään ohjatusti aurinkotervehdykset ja käydään läpi mm. astangajoogan perustekniikoita ja harjoitellaan ohjatusti perusasentoja, jotka avaavat ja vahvistavat kehoa.

ASTANGA – JATKO

Jatko tunti on hieman pidempi kuin alkeet-harjoitus. Tunneilla tehdään aurinkotervehdysten ja seisomasarjan lisäksi ensimmäiset istuma-asanat ja lyhyet loppuliikkeet. Tunti on tarkoitettu niille, jotka osaavat jo alkeet.

FLOW JOOGA

Flow jooga on tasapainoa, liikkuvuutta, kestävyyttä ja voimaa lisäävä joogatunti, jossa keskitytään hengityksen ja liikkeen sulavaan yhdistämiseen. Flow sopii erinomaisesti ihan kaikille, aiempaa joogaharjoittelua tarvita.

HATHA – LEMPEÄ

Lempeä hathajooga on ohjattu tunti, joka sisältää kehoa vahvistavia, hoitavia ja venyttäviä liikkeitä. Tunti soveltuu kaikille niin joogapolun alussa oleville, ikääntyneilla kuin pidempäänkin jooganneille. Liikkeet tehdään pehmeästi oman hengityksen rytmiä kuunnellen.

Syyskausi 2017

Yhdistyksellä ei ole ohjattuja tunteja syyskaudella 2017.

Huomio!

Työyhteisöille, yhdistyksille ja muille pienryhmille suunnittelemme omien toiveiden ja tason mukaiset joogatunnit lempeästä Hathasta voimakkaaseen Astangaan. Kysy sopimushintaa, muistathan, että maksuvälineinä käyvät Tyky- ja Smartum-liikuntasetelit, yrityksille myös yhteislaskutus.